Média megjelenések

Napfényes Vendégház

Bükkösd község Baranya megyében, a szentlőrinci kistérségben, csodálatos természeti környezetben helyezkedik el. A Napfényes Vendégház a Bükkösdi-völgyet körbeölelő dombok egyikén épült, gyönyörű kilátással a völgyben elterülő falura. A mintegy 100 éves épület teljes körű felújítása 2012-ben fejeződött be.

www.falusiszallasportal.hu

Régi idők pompája modern kiszerelésben a Napfényes Vendégházban

A száz esztendőt megélt, 2012-ben felújított "kiskastély" méltán kapta meg a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének szakmai ajánlására legmagasabb Nemzeti Tanúsító Védjegyet, a négynapraforgós minősítést. Csend és nyugalom honol ebben az ezer fős lakosságot alig meghaladó faluban, a Zselic délkeleti részén, közel a Mecsek nyugati nyúlványaihoz.

www.sokszinuvidek.hu

Napfényes Vendégház

Szolgáltatások: Gyermekágy és etetőszék, játszósarok, WIFI, gyümölcsöskert, mosogatógép, kávéfőző tollaslabda, íjászkodás, gyerekhinta, Nordic-walking bot, hagyományos szauna, pihenőkert, házi könyvtár. • Vendégfogadás egész évben: igen. • SZÉP-kártya elfogadás: igen.

www.baranyavidek.hu

Amolyan kisnemesi kúria hangulatát és meghittségét árasztja a külső szemlélőnek a Baranya megyei Bükkösdön a Napfényes Vendégház

A Napfényes Vendégházba beszökkenő fény télen-nyáron nyugalmat áraszt, hangulatával pedig valóban dédanyáink világát idézi a vendég számára. Mindezt természetesen a mai kor követelményeinek megfelelő modernséggel és igényességgel.

www.falusiturizmus.hu